6 grožio tendencijos, dėl kurių gailėsimės (FOTO)

Grožio tendencijų šiuo metu yra daugybė, tačiau ar dažnai jos yra prasmingos ir ilgaamžės? Šiuolaikiniame pasaulyje žmonės gana greitai pamiršta su grožiu susijusias madas, nes jas keičia vis kitos.

O kokios yra šešios grožio tendencijos, dėl kurių kada nors galėsime pasigailėti?

Per daug pieštuku apvestos lūpos. Didelės, putlios lūpos - nieko blogo, tačiau ar tikrai verta persistengti putlių lūpų vardan? Kylie Jenner putlių lūpų tendencija privalo būti nugesinta, nes tokios lūpos nei natūraliai atrodo, nei puošia.

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

Išskutinėjimai šonuose. Ši tendencija prieš kelerius metus buvo ant bangos, tačiau šiuo metu retai kada sužavėsi pasirinkdama išsiskutinėtų plaukų šukuoseną. Taip, kai kurioms merginoms toks įvaizdis tinka, tačiau jei tavo stilius labiau panašus į formalų, turėtum gerokai pagalvoti prieš pasirinkdama tokią šukuoseną.

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne
Vida Press

Ombre antakiai. Nors įprasta antakius ryškinti tolygiai, šiuo metu išryškėja nauja antakių dažymo tendencija, kai pasirenkama ryškinti tik šoninę jų dalį. Pavyzdžiui, Lily Collins dažnai viešumoje pasirodo su nepilnai paryškintais antakiais. Toks įvaizdis gal ir neblogas, tačiau jis geriau atrodo nuotraukose - realybėje antakiai atrodo gana neryškūs.

Lily Collins
Lily Collins
Vida Press

Ekstremalus veido kontūravimas. Galbūt Kim Kardashian išpopuliarinta grožio technika ir atrodo gražiai, tačiau ją atliekant yra galimybė ne tik su makiažu persistengti, bet ir sukelti odos problemas. Jei stipriai kontūruodama veidą naudoji netinkamas makiažo priemones, nenustebk, jog tavo veido odą gali išberti. Verčiau pasirink lengvesnės tekstūros makiažo priemones ir neapsunkink odos.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Žiedai ausyse. Dar kitaip vadinami ausų tuneliais, šie auskarai daugelio pasaulio paauglių yra laikomi stilingais akcentais. Nežinia, ar jie tikrai taip puošia, bet yra žinoma viena: ši grožio tendencija tikrai sukelia rimtus padarinius. Išėmus auskarą, panaikinti didžiulės skylės ausyje neįmanoma, nebent būtų atliekama chirurginė operacija. Vis dar nori žieduko ausyje?

Žiedai ausyse
Žiedai ausyse
Vida Press

Thigh gap tendencija. Tarpo tarp šlaunų tendencija visai neseniai buvo daugelio merginų siekiamybė, tačiau ji tokia pati kvaila, kaip ir bandymas liežuviu pasiekti nosį. Beje, ir labai pavojinga - net nebandyk laikytis alinančių dietų vardan išsvajotojo tarpo tarp šlaunų! Vis dėlto, regis, šiuo metu ši tendencija jau skaičiuoja savo paskutines dienas ir mes dėl to labai džiaugiamės.

Tarpas tarp šlaunų
Tarpas tarp šlaunų
Fotolia nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis