6 greitos šukuosenos neišsitrinkus plaukų (FOTO)

Visos esame turėjusios tokių dienų ir nėra čia ko gėdytis. Laiko stoka, orginalumo trūkumas ar paprasčiausiai puikiai pažįstama tinginystė - kartais būna, jog išsiplauti plaukus nekyla ranka.

Žinoma, neskatiname antihigienos, tačiau puikiai suprantame - ne visada ir visais atvejais tenka pasirodyti švariais plaukais. Jei per egzaminų ar atsiskaitymų maratoną nerandi laiko, tau puikiai gali pagelbėti lengvos ir plaukų riebumą efektyviai paslepiančios šukuosenos.

Šiomis gudrybėmis naudojasi ir pasaulio garso žvaigždės!

1. Užmestukė - taip nutrūktgalviškai skambanti šukuosena iš tiesų yra labai paprasta, tačiau meistriškai paslepia įrodymą, jog neplovei galvos. Paprasčiausiai permesk plaukus per dešinį petį ir susek juos gale plaukų segtukais.

Partner in crime du jour 🎥 @mirandakerr @dklahair @lisastoreymakeup @oliviawagner_ @yelenabanana @winkbynathalie @quanpayne

A photo posted by Margaret Zhang 章凝 (@margaret__zhang) on Feb 26, 2015 at 9:05pm PST

2. Ar žinojai, jog Lauren Conrad savo plaukų neplauna net... nuo keturių iki šešių dienų? Nejaugi plaukai jai stebuklingai nesusiriebaluoja? Lauren paprasčiausiai žino, jog sauso šampūnu ir plaukų bangavimo priemone galima pasiekti stebuklus. Kodėl bangos? Na, pabandyk įsivaizduoti tiesias, sulipusias sruogas... O štai iš bangelių gali padaryti tikrus stebuklus!

@kristin_ess's curls vs. Miami humidity...

A photo posted by Lauren Conrad (@laurenconrad) on Jul 9, 2014 at 11:29am PDT

3. Aukšta kasa. Netiki, jog su dilema - kaip užmaskuoti neplautus plaukus - susiduria ir Selena Gomez? Ji tiesiog viską puikiai maskuoja... Plaukus Selena pina į išvirkščią kasą, kai pindama kasą, tris sruogas deda ne ant viršaus, o kryžiuoja po apačia.

Tinker bell cups ☺️

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 25, 2015 at 10:36am PDT

4. Permestoji kasytė. Chrissy Teigen demonstruoja žuvies uodegą, kuri tinka ir plaukams kvepiant švara, ir kiek atitolinus plaukų plovimo procedūrą. Kaip susipinti šią žavią žuvies uodegėlę? Surišk plaukus į uodegėlę, padalink uodegėlę į dvi dalis, atskirk ploną sruogą iš pirmos dalies ir kryžiuok ją su antra. Pakartok viską su kita uodegėle. Mainyk sruogas, kol supinsi visą kasą.

5. Galvos apdangalai - nepaimanomas aksesuaras ne vien norint nustebinti įvaizdžiu, bet ir paslėpti tinginystės apraiškas. Pažiūrėk, kaip puikiai su skarele atrodo Shay Mitchell. Niekas net nenumano, kas slepiasi po skara...

BOM ---> RAK ✈️ and I couldn't be more excited!!!

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on Mar 9, 2015 at 12:28pm PDT

6. Išpešiota arklio uodegėlė. Tradicinę arklio uodegėlę kelk aukštai, tačiau pernelyg nesuveržk. Kelias priekines sruogas ištrauk ir džiaukis Gigi Hadid įvaizdžiu.

yaaaas @patrickta

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on Oct 9, 2015 at 2:47pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis