5 šukuosenų tendencijos, kurias pamilsime 2017 m.

Vakar vykę Auksinių Gaublių apdovanojimai ne tik leido įvertinti naujų metų stiliaus tendencijas, bet ir sužinoti, kokios šukuosenos vyraus 2017 m. Juk įžymybės - geriausios tendencijų prognozuotojos, kurios niekada neklysta.

Tad kokių idėjų vedamos šiais metais kulniuosime pas savo plaukų stilistus?

Šlapių plaukų šukuosenos. Šukuosenos, lyg ką tik būtum išlipusi iš vonios, šį sezoną bus viena iš pagrindinių tendencijų. Tokį efektą laisvai pasieksi pasirinkdama garbanas formuojančias plaukų putas ar želė. Manekenė Hailey Baldwin taip pat renkasi ir šių metų madingiausią gintaro atspalvį, kuris idealiai tinka prie rudų merginos akių.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin
Vida Press

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin
Vida Press

Ypač aukšti kuodukai. Praėjusiais metais palaidų plaukų šukuosenos iš mados olimpo buvo išstūmusios surištus plaukus. Šiais metais įžymybės vėl kels plaukus į viršų - bus madingi aukšti, atsainiai surišti kuodai, kurie optiškai išilgina veidą, todėl ypatingai tinka toms, kurios turi platesnį veidą. Kendall ir Kylie Jenner Auksinių Gaublių apdovanojimuose dar kartą įrodė, jog yra mados pranašės.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Natūralūs plaukai. Plaukai, tarsi visai neseniai pabudai ir pamiršai perbraukti juos šepečiu, vėl grįžta į madą. Aktorės Drew Barrymore plaukų stilistas šukuoseną specialiai pavėlė, jog plaukai atrodytų lyg sutaršyti vėjo. Neįtikėtina, jog tokia šukuosena puikiai tinka net ir prie elegantiškos sukenelės!

Drew Barrymore
Drew Barrymore
Vida Press

Pamirštasis sklastymas šone. Sklastymą per šoną jau kelerius metus garsiausi plaukų stilistai laikė atgyvena, tačiau naujuoju sezonu jis sugrįžta su trenksmu - bus madingos tiek surištų, tiek palaidų plaukų šukuosenos su sklastymu per šoną. Tiesa, tokią šukuoseną verta rinktis atidžiai - yra veido formų, kurias tokia šukuosena perdėtai smulkina ar išryškina kaulėtumą.

Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld
Vida Press

Kirpčiukai, perskirti ties nosies pradžia. Kirpčiai vėl grįžta į madą, tik šį kartą kiek originalesni - JAV plaukų stilistai savo klientams jau siūlo rinktis kirpčius, perskirtus per kaktos vidurį. Tokia šukuosena optiškai platina veidą ir puikiai atskleidžia veido bruožų grožį, todėl jei trokšti jį pabrėžti, ryžkis pokyčiams!

Lily Collins
Lily Collins
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis