5 grožio tendencijos, kurios mus lydės ir kitą sezoną (FOTO)

Šįmet vykusiuose Jaunųjų Holivudo talentų apdovanojimuose netrūko sparčiai karjeros laiptais kylančių žvaigždučių. Į ceremoniją susirinko daugybė aktorių ir atlikėjų, vienos demonstravo saugius įvaizdžius, o kitos nepabijojo išvaizdos eksperimentų. Prašmatniame jaunųjų talentų vakarėlyje išryškėjo grožio 5 tendencijos, kurios mus lydės ir ateinantį sezoną.

Violetiniai plaukai. Viena pirmųjų violetine spalva plaukus nusidažė TV laidų vedėja ir žinomas ekranų veidas Kelly Osbourne. Apdovanojimuose ji pademonstravo naują įvaizdį – iš plaukų suformuotą skiauterę. Kita violetinių plaukų savininkė vakarėlyje buvo Jenna Marbles, tai mergina, kurios juokingi video siužetai akimirksniu išpopuliarėjo „Youtube“ kanale. Viena stilingiausių violetinplaukių Holivude – aktorė ir dizainerė Nicole Richie, jai nusidažius plaukus alyviniu atspalviu, ši mada paplito dar labiau.

Jenna Marbles, Kelly Osbourne
Jenna Marbles, Kelly Osbourne
AFP, SIPA/Scanpix nuotr.

Ombre dažymas. Pasirodo, niekur jis nesitraukia. Būtent kontrastingu ombre efektu atnaujinusi šukuoseną apdovanojimuose apsilankė aktorė Vanessa Hudgens. Subtilesnis ombre dažymas puošė aktorės Rachel Melvin bangas. Ilgą laiką buvusi tamsi brunetė, šį kartą ji nustebino nuauksintais plaukų galais.

Vanessa Hudgens, Rachel Melvin
Vanessa Hudgens, Rachel Melvin
SIPA, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Medaus atspalvio plaukai. Tai itin vasariška tendencija, tačiau sodrus medaus atspalvis vyraus ir rudenį. Jaunųjų Holivudo talentų apdovanojimuose viešnios medaus atspalvio plaukais buvo ne tik jau minėtoji R. Melvin, bet ir jos kolegė Bella Thorne bei jaunutė aktorė Genevieve Hannelius.

Bella Thorne, Genevieve Hannelius
Bella Thorne, Genevieve Hannelius
SIPA, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Pastelinių atspalvių nagų lakas. Ši tendencija prasidėjo dar pavasario pradžioje, kai bundanti gamta ragino pamažu rinktis vis spalvingesnes grožio priemones, nuo dekoratyvinės kosmetikos iki nagų lako. Ir štai pastelės taip įsitvirtino, kad lydės mus ir vasarą, ir rudenį. Apdovanojimams garsios merginos rinkosi balintos kakavos, nude, mėtų, pastelinį violetinį ir rausvą nagų lakus.

Jaunųjų Holivudo talentų apdovanojimai
Jaunųjų Holivudo talentų apdovanojimai
SIPA/Scanpix nuotr.

Violetinių atspalvių lūpų dažai. Ši mada – viena ryškiausių vasaros tendencijų. Violetiniai lūpų dažai puošė ne vienos vasariškos kolekcijos modelius. Žinoma, tokia tendencija ne kiekvienai, tik toms, kurios nebijo išsiskirti iš minios. Madingi ir tamsūs, ir šviesūs violetinio atspalvio lūpų dažai, nuo sodraus baklažano iki šviesaus alyvinio ar rausvesnio purpurinio.

Kelly Osbourne, Jillian Rose Reed
Kelly Osbourne, Jillian Rose Reed
Sipa Press/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis