5 geriausi būdai, kaip susiruošti per 5 minutes

Jei prie veidrodžio esi tikra krapštukė, tuomet ir valanda laiko besigražinant tau yra visai įprasta. Tačiau jei esi ta, kuri labiau dievina gardų miegą nei rymojimą prie veidrodžio, tikrai stengiesi rytais apsisukti kuo greičiau.

Vis dėlto, net ir didžiausioms puošeivoms neretai iškyla panika, kai laiku nenuskambėjus žadintuvui jos pamato, jog iki išėjimo iš namų turi vos penkias ar dešimt minučių.


Paskubomis valydamosis dantis jos sparčiai mąsto, kaip greičiau apsisukti ir iš namų išeiti gražiai bei nesusivėlusiai. Tokiais atvejais visuomet gelbėja planas B, t. y. greitasis susiruošimas, kuriam reikalingi ne tik spartesni veiksmai, bet ir tikslus žinojimas, ką ir kaip daryti.


Tavo laimei, mes žinome penkis žingsnelius, kurių kruopščiai laikydamąsi iš namų išeisi tinkamai pasiruošusi.


1. Veido paruošimo programa. Net jei labai skubi, visų pirma turi pasirūpinti veido oda. Būtinai ją nuplauk vandeniu ir kokia nors veido valymo priemone. Jei labai labai skubi – pasinaudok veido valymo servetėlėmis, skirtomis specialiai jautriai odai.


2. BB kremas. Jei neturi laiko įprastai veido odos priežiūrai, išmėgink BB kremą, kuris tavo odą ne tik sudrėkins, bet ir suteiks jai spalvą. Užtrunka, kol patepus veidą drėkinamuoju kremu, jis įsigeria į odą ir tik tuomet gali tepti maskuojamąją priemonę. O pasirinkusi BB kremą ir sutaupysi, ir taip ilgai neužtruksi.


Mergina
Mergina
Fotolia nuotr.


3. Ryškink tik vieną veido dalį. Jei labai skubi, nesiplėšyk vargu, ar galėsi tinkamai atlikti ir lūpų, ir akių makiažą. Todėl padengusi veidą pasirink ryškinti arba akis, arba lūpas. Nepamiršk antakių, nes būtent jie įrėmina tavo veido bruožus, todėl tinkamai juos sušukuok ir paryškink antakių pieštuku.


4. Plauk tik galvos šaknis. Ne kiekviena turime laiko kiekvieną rytą plauti galvą, o ką jau kalbėti apie kritinius atvejus. Kai iš tiesų skubi, pasinaudok senu geru skubučių metodu šampūnu praplauk tik galvos priekį, arba jei reikia vos kelias priekines sruogas.


Mergina
Mergina
Fotolia nuotr.


Vis geriau, nei palikti plaukus neplautus. Kitas variantas sausas plaukų šampūnas. Tik įsidėmėk, jog jo turi vengti. Sausas šampūnas yra linkęs sausinti plaukus, todėl ypač yra žalingas šaltuoju metų sezonu, kai plaukams trūksta drėgmės.


5. Nagų laką džiovink vandeniu. Jei staigiai prireikė lakuotis nagus, nelauk, kol jie pilnai išdžius - taip gali gerokai pavėluoti. Nulakavusi nagus šiek tiek pamosuok rankas ore, o vėliau šešiasdešimčiai sekundžių palaikyk pirštus po šaltu tekančiu vandeniu. Pamatysi, kaip puikiai tai veikia!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis