4 bruožai, kurie išskiria patrauklią merginą

Patraukli mergina toli gražu nėra ta, kuri prie veidrodžio praleidžia valandų valandas. Asmeninės savybės yra kur kas svarbesnės...

Pasitikėjimas savimi

Ji žino, kas ji yra. Jai nereikia, kad kažkas kitas ją charakterizuotų. Ji jaučia pasitenkinimą būdama savimi. Ji turi vertybes ir standartus ir nebijo jų laikytis. Jos nepaveiks bet koks menkiausias populiariosios kultūros dvelktelėjimas.

Moteriškumas ir grožis

Ji nėra savo išvaizdos maniakė. Ji tiesiog stengiasi savimi pasirūpinti tiek, kad atrodytų graži ir patenkinta. Su ja būdamas stipriosios lyties atstovas jaučiasi tikru vyru. Jai nėra poreikio būti vyriška, nors ji pasižymi stiprybe ir viską moką.

Išmintis

Ji intelektualiai pasikausčiusi – išsilavinusi, tačiau to neafišuoja. Su ja galima laisvai pasikalbėti apie tai, kas vyksta pasaulyje, vienodai įsitraukdama į pokalbį. Tai vyrus išties žavi.

Polinkis rizikuoti ir linksmintis

Ji nebijo nuotykių, todėl su ja labai smagu. Ji nebijo išbandyti naujus dalykus, keliauti į naujas vietas ir ragauti naujo maisto. Ji nesvarsto, ar verta mokytis naujų dalykų, kurie įdomūs jai ir jos antrajai pusei. Tokia moteris nebijo iššūkių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis