10 „Instagram“ madų, kurių nekenčia vaikinai (FOTO)

Socialinio tinklo „Instagram“ platforma dovanoja galimybę ne tik pažvelgti į artimiausių draugų gyvenimo akimirkas, bet ir patyrinėti kai ką daugiau. Būtent čia gimsta įvairiausios mados, randasi tendencijas, o merginos tampa išprotėjusios dėl vienos ar kitos grožio ypatybės.

Visgi vaikinams toks atsidavimas tendencijoms neretai atrodo komiškas. Pateikiame pačias juokingiausias ir absurdiškiausias, jų nuomone, Instagram grožio bei stiliaus madas.

KŪNO SPALVOS KOMBINEZONAI IR APATINIAI. Vaikinų nuomone, kūno spalvos apatiniai primena protezus, o tai visiškai neseksualu. Taip pat jiems jokių simpatijų nekelia ir madingieji nude atspalvio drabužiai, ypač prigludę kombinezonai. Pasirodo, tokia apranga kaip niekas kitas išryškina figūros trūkumus ir tiesiog kuria nuogo kūno įspūdį.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 15, 2016 at 4:51pm PDT

TRENINGINĖS KELNĖS. Tai praėjusį sezoną daugelio garbintos treninginės kelnės. Vienų garderobe jos atrado savo vietą, kitų taip ir nepritapo. Sportinės tamprės prigijo kur kas sėkmingiau, o štai treninginės kelnės iki šiol vadinamos stiliaus klaida. Ką jau kalbėti apie populiarų treninginių kelnių ir aukštakulnių derinį - vaikinų jis visiškai nežavi.

DropOne @kendallandkylie Coming Soon

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 7, 2017 at 1:24pm PST

♡ waiting for dinner

A post shared by Princess Pia Mia (@piamia) on Apr 10, 2017 at 8:53pm PDT

STRIPTIZO ŠOKĖJOS ĮVAIZDIS. Taip, ne paslaptis, jog vaikinai mėgsta viską, kas yra patrauklu bei seksualu, tačiau net ir šioje srityje svarbu saikas. Save gerbianti mergina, anot vaikinų, neturėtų viešinti pernelyg atvirų nuotraukų, kuriose matyti nuogas kūnas. Stilius taip pat be galo svarbi detalė - moteriškumas ir švelnumas be galo svarbu, tad nusipiginti nevalia.

New ink @_dr_woo_ 🎉

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Jun 15, 2017 at 3:48pm PDT

When in Beijing at a cigar bar...

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Mar 20, 2017 at 8:30am PDT

AUSKARAI LŪPOJE. Šių auskarų suklestėjimui pradžią davė merginų nuotraukos Instagram tinkle. Gal ir atrodo žavingai, tačiau vaikinus ši mada tiesiog purto. Na ir kaip reikės su tokį auskarą įsivėrusia mergina bučiuotis? Puiku, jei tai tik laikina puošmena, tačiau jei lūpa tikrai praverta... Tai vaikinų požiūriu prilygsta nelaimei.

milk & honey

A post shared by Princess Pia Mia (@piamia) on Jan 23, 2017 at 1:58pm PST

🌈

A post shared by Princess Pia Mia (@piamia) on Jan 20, 2017 at 2:24pm PST

NETIKROS LŪPOS. Botoksu dailintos lūpos, anot daugelio vaikinų, patinka tik neišmanantiems apie natūralų grožį. Dailinant savo veidą bei kūną svarbu saikas, o kai jis prarandamas... Vaikinai nesuvokia, kam būtina putlinti lūpas, kai šios ir taip yra putlios. Ir viskas dėl paikos Instagram mados?

wet inside/outside

A post shared by A (@suffragechick) on Jul 1, 2017 at 9:20am PDT

GIGANGTIŠKI ANTAKIAI. Gal dalis vaikinų su tuo ir apsiprato, tačiau didžioji dauguma vis dar nesupranta instagraminių antakių mados. Vaikinams patinka paprastumas, o pernelyg išdailinti ir pastorinti antakiai jiems asocijuojasi su beskonybe. O mes taip stengiamės juos tobulindamos...

👁💄👄

A post shared by Anastasia (@morrgena) on Apr 10, 2017 at 11:50am PDT

TVISKESYS KUR DAIRAISI. O ne, tik ne tai... Pagalvoja vaikinai, kuomet vėl pamato ateinančią spindesio bangą grožio srityje. Visas tas išprotėjimas dėl spindesio turinčių kosmetinių priemonių, nagų bei plaukų lakų, žvilgančių suknelių ar delninių... Vaikinams net akys raibsta.

Shine 🔥🔥💋💋Kosmetyki SMART GIRLS GET MORE 💄 dostępne w Drogeriach NATURA! Sprawdź naszą ofertę na www.smartgirlsgetmore.com 💋 #makeup #face #eyes #beautiful #nailpolish #eyeliner #eyeshadow #mascara #powder #bronzer #brows #highliter #makijaz #puder #rozswietlacz #lashes #brwi #cosmetics #kosmetyki #smartgirlsgetmore #smartgirl #girl #fashion #makijaz #konturowanie #contouring #lips #lipstick #pomadka #lipliner #konturowka

A post shared by SMART GIRLS GET MORE (@smartgirlsgetmore_cosmetics) on Jul 30, 2017 at 1:27am PDT

BLAKSTIENOS IKI DANGAUS. Dar viena socialinio tinklo tendencija. Grožio mylėtojos dalinasi nuotraukomis su netikromis blakstienomis, kurių ilgis tikrai siekia debesesis, o vaikinams tai toli gražu neatrodo žavu, priešingai - nenatūralu ir dirbtina.

Those eyes 👀🔥 @jessiejensen_x lookin' fineeee in our FIERCE No.3 💸 SHOP NOW - @prettylittlething 💸

A post shared by ᴋ ɪ ʟ ʟ ᴇ ʀ ✖ ʟ ᴀ s ʜ ᴇ s (@killerlashesuk) on Jul 30, 2017 at 1:20am PDT

SUPER ILGI NAGAI. Raganos nagus menantys nagučiai vaikinams rodosi atgrasūs, nors jais puošiasi beveik kas antra Instagram karalienė... Kur kas mieliau vaikinai imtų už rankos tą, kurios nagai - vidutinio ilgio, tvarkingi bei neiššaukiantys.

Круто сегодня было @ksk.il 🐎❤️Появилось желание заняться конным спортом😍

A post shared by Лика Андреева (@summerlovesummerl) on May 20, 2017 at 3:14am PDT

PER DAUG EFEKTO. Pernelyg didelė meilė filtrams ir specialiesiems efektams nuotraukoms gražinti vaikinams atrodo nesuprantama. Pritaikius tokias ypatybes visai išnyksta natūralus merginų grožis, o bruožai tartum išsisklaido...

Прекрасная работа @sokoann 💄😘

A post shared by Daria Nazarchuk (@dashanazar) on Jul 26, 2017 at 7:30am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis