2 garsios Lietuvos vlogerės pataria: higienos priemonė, tinkama ir kasdienai, ir atostogoms (VIDEO)

Interneto rinkai sparčiai plečiantis dažnai apie įvairias aprangos, batų, grožio ar higienos prekių tendencijas bei naujoves sužinome ne iš geriausių draugių, o iš vaizdo tinklaraštininkių įrašų.

Mes, merginos, visuomet norime jaustis gaiviai bei švariai, todėl nuolat ieškome būdų, kaip užtikrinti kasdieninį komfortą bei jaukumą. Užsukusios į dviejų jaunosios kartos vaizdo tinklaraštininkių - Vildos Kotrynos Mažintaitės ir Simonos Cymbaliukaitės YouTube kanalus atrasite du naujus vaizdo įrašus, kurie pagelbės išsirenkant priemonę, padedančią užtikrinti kasdieninę higieną. Vilda bei Simona jau išbandė naujuosius „Carefree Flexi Comfort“ kasdieninius higieninius įklotus ir sutiko pasidalinti su mumis rekomendacijomis.

Kasdienai tinkami naudoti „Carefree Flexi Comfort“ higieniniai įklotai išsiskiria inovatyvumu, lengvumu ir komfortu. Iš švelnių odai medžiagų pagaminti įklotai padeda jaustis gaiviai ir švariai, nesirūpinant dėl nemalonaus kvapo.Nors įklotų storis vos 1 mm., tačiau jis sugeria net 10 ml. skysčio, todėl pasižymi saugumu. Nuolat aktyviai judančioms merginoms šie įklotai tinkamiausi, mat puikiai prisitaiko prie kūno ir nesukelia diskomforto bei leidžia siekti kasdieninių tikslų. Kompaktiškoji įklotų pakuotė kuo puikiausiai telpa į vasarišką rankinę ar kuprinę, todėl neapsunkina kasdieninės rutinos.

Merginos dalinasi nuomonėmis apie išbandytus „Carefree“ higieninius įklotus:

Vilda Kotryna Mažintaitė - virš 11 tūkst. prenumeratorių „YouTube“ kanale turinti veržlioji vlogerė sparčiai auginasi prenumeratorių skaičių. Moteriškajai auditorijai vaizdo įrašus kurianti Vilda dažniausiai savo vloguose aptaria temas, susijusias su grožio pasauliu - stiliaus tendencijomis, veido odos, plaukų priežiūra, higienos priekių naujovėmis. Šviežiausiame savo vaizdo įraše Vilda dalinasi savo kelioninės kosmetinės turiniu ir pataria žiūrovėms, ką iš grožio bei higienos priemonių pasiimti su savimi keliaujant. Pirmasis jos pasirinkimas - kompaktiškieji „Carefree Flexi Comfort“ higieniniai įklotai, kurie užtikrina komfortą bei apsaugą ne tik keliaujant, bet ir kasdienai. Mergina išskiria nedidelę higieninių įklotų pakuotę, kurioje telpa net dvidešimt higieninių įklotų vienetų. Pakuotė kuo puikiausiai telpa kelionėje kosmetinėje, o ši - lagamine. Kelionės metu tenka nemažai intensyviai judėti, o šie higieniniai įklotai puikiai prisitaiko ir suteikia saugumo pojūtį. Peržiūrėk Vildos vlogą ir įsitikink, kodėl „Carefree Flexi Comfort“ - būtinas kelionių atributas!

Simona Cymbaliukaitė - sparčiai kylanti jaunosios kartos vlogerė vos per keletą mėnesių savo kanale jau spėjo sukaupti daugiau kaip 10 tūkst. prenumeratorių. Savo „Youtube“ kanale Simona dalinasi įvairios tematikos vaizdo įrašais - mergina kalba apie savo kasdienybę, išbandytas kosmetikos priemones, aplankytus restoranus, vakaro įpročius, dovanų idėjas ir kita. Simona pasidalino ir vaizdo įrašu, kuriame aptarė praėjusio mėnesio, gegužės, mėgstamiausius savo išbandytus produktus. Jų sąraše ne tik išbandyti ir pamilti marškinėliai, išragauti batonėliai, išmėgintos kosmetikos priemonės, bet ir „Carefree Flexi Comfort“ kasdieniniai higieniniai įklotai, kuriuos mergina siūlo išbandyti visoms, pasirengusioms palengvinti savo kasdienybę. Įklotus išbandžiusi mergina teigia, jog yra sužavėta jų lengvumu ir kompaktiška pakuote, kuri telpa į bet kokio dydžio rankinę ar kuprinę. Simona pastebi, kad kasdienai tinkamai naudoti „Carefree Flexi Comfort“ įklotai išsiskiria lengvumu, yra patogūs, todėl prisitaiko prie intensyvaus vlogerės gyvenimo ritmo. Štai ką Simona turi papasakoti išbandžiusi higieninius įklotus:

Patiko vaizdo tinklaraštininkių rekomendacijos? „Carefree Flexi Comfort“ higieninių įklotų pakuotes gali rasti vaistinėse visoje Lietuvoje bei parduotuvėse „Drogas“.

Norėtum laimėti dėžę „Carefree“ įklotų? Iki birželio 11 d. dalyvauk konkurse ir laimėk 1 iš 2 higieninių įklotų dėžių! Nuorodą rasi ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis