Stiliaus katastrofa ar perlas? Kažin, ar apsirengtum kaip jaunimo ikona Madison Beer (FOTO)

Amerikietės atlikėjos Madison Beer (19 m.) vardas jau žinomas pasaulyje. Tiesa, labiau ne dėl jos ypatingo talento dainuoti, o dėl pernelyg didelio troškimo kuo greičiau suaugti bei pademonstruoti savo patrauklumą.

tNors Madison dar nėra pilnametė, ji nuo trylikos metų atidžiai rūpinasi savo išvaizda ir pati sprendžia, kuo nori puoštis. Gerutės mergaitės stilius - tikrai ne jai, tačiau pasirinkusi blogietės įvaizdį ji neretai prašauna pro šalį, taip įvarydama stiliaus kritikams infarktą.

Tikra maištininkė - taip būtų galima apibūdinti Madison, kuri ir kasdienybėje, ir viešuose renginiuose nevengia atkreipti į save dėmesį. Jaunąją Kendall Jenner kartais pavadinama mergina žino, kaip atkreipti į save dėmesio stiliaus detalėmis.

Trumpos suknelės ir ilgaauliai - mėgstamas jos drabužių derinys. Be kailių ir odinių akcentų Madison savo garderobo taip pat neįsivaizduoja. Tačiau Madison vertėtų atkreipti dėmesį į daugelio stilistų raginimą: kailio ir odos elementus privaloma dozuoti atsargiai!

Nors Madison apranga glumino ir jai nesulaukus pilnametystės, sulaukusi aštuoniolikos ji visiškai atsipalaidavo. Pateikiame pačius prasčiausius ir labiausiai vulgarumą pabrėžiančius Madison įvaizdžius.

Madison neslepia savo grožybių ir nesibaimina, jog šios gali iškrėsti netyčiuką:

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Net ir ten, kur apstu į ją nukreiptų akių ir fotoaparatų kamerų:

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Suknelės pabrėžia moteriškumą. Šios suknelės audinys puikus, tačiau jau iškirptėlė... Madison, juk skoningumas bei stilius slypi subtilume ir paprastume!

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Regis, Madison liemenėlė nereikalinga niekuomet...

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Arba kelnės ar šortai. Ji dažnai renkasi toookio trumpumo šortukus, kurių nepastebėsi net žvelgdamas į įžymybę pro padidinamąjį stiklą...

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Kailis ir vasarą kailis. Bent jau taip mano Madison ir šiltą vakarą renkasi štai tokią aprangą. Ir vėl laaaabai prašaudama pro šalį...

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Oi vargeli... Ko gero būtent tokia būtų stilistų iš viso pasaulio reakcija, kai pamatytų šį Madison aprangos derinį. Net įdomu pasidarė, kur Madison rado tokią įspūdingą avalynę...

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Net ir koncertų metu Madison renkasi tokią aprangą, kuri glumina ir net šokiruoja. O juk jos pasirodymus stebi tūkstančiai nepilnamečių...

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis