Karolinos Meschino ir Jono Misevičiaus meilė: tai, ko apie jų santykius dar nežinojote (FOTO)

Naktinis Milano miestas, netikėta pažintis ir nuo pečių nuslydęs šalikas, atsidūręs žavaus nepažįstamojo rankose. Skamba kaip visiems girdėta meilės istorija? Prieš dvejus metus Italijoje susipažinę Karolina Meschino ir Jonas Misevičius nesitikėjo, kad spontaniška pažintis naktiniame klube apvers jų gyvenimus aukštyn kojomis.

Žavingi ir charizmos nestokojantys jaunuoliai neslepia, kad santykių pradžioje jų laukė ne tik žaismingi pasimatymai, bet ir nemaži iššūkiai. Atsisakę pramogų ir laisvalaikio veiklos, jie intensyviai taupė pinigus lėktuvo bilietams, kad galėtų ir vėl susitikti vienas kito glėbyje.

Kokia jūsų susipažinimo istorija?

Karolina: Su Jonu susipažinome prieš dvejus metus viename iš Milano naktinių klubų. Abu atėjome su savo draugais ir visi kartu linksmai leidome laiką, šokome iki paryčių. Vakarėliui baigiantis išsikvietėme taksi, ten per neapdairumą palikau savo kailinį šaliką. Jonas iki šiol netiki, kad šalikas pats nuslydo man nuo pečių, – jis įsitikinęs, jog taip padariau specialiai. Dėl mano pamesto šaliko kitą dieną ir susitikome – visą pusdienį šnekučiavomės ir vaikščiojome Milano gatvėmis. Beje, šaliko taip ir neatgavau, Jonas jį pametė (juokiasi).

O kaip bendravote po netikėtos pažinties Milane, kada susitikote?

Karolina: Jonas turėjo grįžti atgal į Lietuvą iš karto po mūsų susitikimo Milane. Kiekvieną dieną bendravome telefonu, bet, neslėpsiu, tuo metu buvau neseniai išsiskyrusi ir į šiuos santykius nedėjau daug vilčių. Tačiau ganėtinai greitai kasdienes žinutes pakeitė garso įrašai, o visai netrukus prasidėjo ir nesibaigiantys skambučiai. Niekada iki šiol nebuvau taip ilgai kalbėjusi telefonu, su Jonu mūsų pokalbiai galėjo trukti net 7 valandas! Pajautėme labai stiprų ryšį, todėl pažadėjome vienas kitam, kad vasario 14 dieną pasimatysime Lietuvoje. Susitikę abu pasijautėme taip, lyg būtume pažįstami 10 metų. Nuo to karto nepaleidome vienas kito.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad abu esate iš skirtingų pasaulių. Jonas – ūkininkas, Karolina – socialinių tinklų žvaigždė. Ar skirtingas veiklų pobūdis nesutrukdė jums būti kartu?

Karolina: Iki šiol juokaujame, kad neturime nieko bendro (juokiasi). Pati stebiuosi, kaip mes sugebame kartu gyventi – skiriasi mūsų pomėgiai, požiūris į daugelį dalykų, net ir muzikos skonis nesutampa. Iš kitos pusės, manau, mūsų skirtumai padaro gyvenimą įdomesnį! Nuolat turime vienas prie kito prisitaikyti, susipažinti su visiškai mums priešingu pasauliu. Apsigyvenus kartu padaugėjo pykčių, bet abu suprantame, kad reikia tik noro ir kantrybės, – kartu galime įveikti visas kliūtis.

Jonas: Esame kartu jau dvejus metus, todėl galima daryti prielaidą, kad mūsų skirtumai santykiams netrukdo. Aš niekada neskirstau žmonių pagal jų darbą ar veiklą, man svarbiau – žmogiškumas ir vidinės vertybės.

Socialiniuose tinkluose dažnai įamžinate linksmas akimirkas, praleistas dviese. Koks jūsų įsimintiniausias, geriausias įvykis?

Karolina: Tikrai negalėčiau išskirti vieno įvykio! Atrodo, kiekvienas mūsų išgyventas etapas yra be galo reikšmingas: visos mūsų kelionės, išvykos, pažintis su tėvais, ūkiu, apsigyvenimas kartu, populiarumas – viską perėjome kartu. Draugystės pradžioje valgiau tik grikius, kad galėčiau sutaupyti pinigų lėktuvo bilietui ir savaitgalį atskristi pas Joną. Jonas irgi viską mesdavo, kad galėtų kartu su manimi praleisti laiką.

Jonas: Gerų prisiminimų labai daug, o įsimintiniausias įvykis dar tik laukia mūsų.

Kokias antrosios pusės savybes labiausiai vertinate?

Karolina: Jonas yra labai spontaniškas žmogus, jis visada randa būdų mane nustebinti mielomis smulkmenomis.

Jonas: Vertinu Karolinos nuoširdumą ir tai, kad ji teikia didelę svarbą šeimai.

Kaip jūsų akimis atrodo tobulas pasimatymas?

Karolina: Praeitą vasarą nakvojome viename iš Italijos paplūdimių. Šis pasimatymas buvo tobulesnis už visas įmanomas fantazijas! Atsinešėme daug užtiesalų, pagalvių, antklodžių, nepamiršome ir nešiojamojo šaldytuvo su gaiviaisiais gėrimais, pica ir daug maisto. Kartu stebėjome saulėlydį, žvalgėmės į jūrą, žvaigždes ir visą vakarą klausėmės Edo Sheerano dainų. Jonas net sugebėjo užkurti mažą laužą iš palmių lapų! Deja, romantika baigėsi ryte, kai karščiausią vasaros dieną atsibudome tarp antklodžių ir supratome, kad esame nudistų paplūdimyje (juokiasi).

Jonas: Dviejų žmonių nuoširdus vakaras skiriant visą savo dėmesį kitam. Kitaip tai nebus dviejų žmonių pasimatymas, tai bus tik buvimas šalia vienas kito.

Vos prieš kelis mėnesius su sekėjais pasidalijote žinia, kad kartu apsigyvenote. Kaip po šio sprendimo pasikeitė jūsų santykiai?

Karolina: Kartu apsigyvenome rugsėjo mėnesį! Tai buvo labai ilgai lauktas žingsnis, nes iki tol gyvenome mano arba Jono tėvų namuose. Butas nedidelis, patys save išlaikome ir kol kas negalime sau daug leisti. Apsistojome Žvėryno loftuose, 36 kvadratinių metrų būste... Gyvename gan ankštokai, net mano vienos striukės netelpa į spintą, tad dažnai tenka apsilankyti ir tėvų namuose. Su Jonu nusprendėme pirmus metus išbandyti santykius ir apsigyventi mažame vieno kambario bute. Kas pasikeitė? Tapome didesni niurzgos ir dažniau pykstamės dėl dingusių kojinių ar mano plaukų kiekviename namų kampelyje (juokiasi).

Jonas: Apsigyvenus kartu prasidėjo tikrasis santykių šlifavimas ir vienas kito išbandymas.

Kokia svarbiausia gražių santykių taisyklė?

Karolina: Palaikyti vienas kito laimės rezervuarus pilnus (šypsosi). Gražūs santykiai nėra savanaudiški, visada reikia galvoti apie savo antrąją pusę ir stengtis dėl jos.

Jonas: Manau, kad gražių santykių taisyklė yra žmonių atvirumas ir nuoširdūs pokalbiai.
Trumpas, bet kartu ir labai sudėtingas klausimas: kas yra meilė?

Karolina: Meilę sudaro daug fazių, bet pagrindinis veiksnys yra dviejų žmonių darbas. Tai pats gražiausias, stebuklingas ir neapsakomas jausmas, kuris reikalauja daug kantrybės, supratimo ir darbo.

Jonas: Meilės kitam neapibūdinsi, kol jos pats nepatirsi. Tikrai verta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis