Monika Pundziūtė-Monique naujame muzikiniame video klipe „Nenoriu grįžt namo” ryškiai švietė net kalnuose

Dainininkė Monika Pundziūtė-Monique gerbėjams pristato singlą „Nenoriu grįžt namo”. Žiemiškas muzikinis video klipas metų pradžioje buvo filmuojamas snieguotose Tatrų viršūnėse. Kūrybinei komandai permainingi orai kalnuose tapo ekstremaliu išbandymu. Tačiau atlikėja džiaugiasi nuotykiais, kurie tapo muzikinio dainos „Nenoriu grįžt namo” klipo dalimi ir ilgam išliks atmintyje.

„Nenoriu grįžt namo” – singlas iš debiutinio atlikėjos albumo „Sun & Moon”, kuris klausytojams buvo pristatytas praėjusių metų rudenį. Pristatymo koncertuose Monique ypatingai nudžiugino gerbėjų reakciją į šią dainą. Pasigirdus pirmiesiems dainos akordams publika tarsi atgydavo, o šurmulys nenurimdavo visos dainos metu. Dainininkė, norėdama atsidėkoti gerbėjams už palaikymą, nusprendė dovanoti ir muzikinį dainos video klipą.

Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique
Robertas Daskevičius

„Tai yra vienas iš pavyzdžių, kaip klausytojai ateidami į koncertus, įkvepia toliau kurti dainas, filmuoti klipus,” – skirdama naujausią darbą savo gerbėjams sako Monique.

Ruošdamasi filmavimui atlikėja net kelias savaites su choreografu Šarūnu Kirdeikiu praleido šokių studijoje. Žiemiška video klipo idėja buvo kuriama Lenkijos ir Slovakijos sandūroje esančiuose kalnuose. Tatrų kalnų viršūnės visai kūrybinei komandai atnešė nuotykių, o filmavimo darbus jaukė siaučiančios gamtos stichijos.

Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique
Robertas Daskevičius

„Vėjas, sniegas, pūga, ledas, šaltis. Su Šarūnu juokėmės, kad iš puikios mūsų studijoje paruoštos choreografijos sniegingas ir apledėjęs kalnas tiesiog šaiposi. Šokti buvo praktiškai neįmanoma. Tačiau įveikėme sunkumus,” – pavykusiu rezultatu džiaugiasi atlikėja.

Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique
Robertas Daskevičius

Ryškiu įvaizdžiu išsiskirianti Monique švytėjo ir kalnuose. Pasak dainininkės, keistas ir akį traukiantis kostiumas buvo pasirinktas neatsitiktinai. Pilkai baltoje aplinkoje holografiniai elementai žibėjo, tarsi primindami, jog nereikia kreipti dėmesio į tai, ką pamanys aplinkiniai.

„Pasaulyje būtų lengviau gyventi, jei tik nebijotume savęs išreikšti ir išdrįstume nepaklusti standartams,” – pristatydama singlą „Nenoriu grįžt namo” sako Monique.

„Nenoriu grįžt namo” video klipas:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis