Sužinok, kuri iš Hadid sesučių pripažinta įtakingesne - Bella ar Gigi (FOTO)

Įvykus kasmetiniams "Glamour Women of the Year" apdovanojimams, paaiškėjo įtakingiausios šių metų moterys, nuo įkvėpėjų iki aktyvisčių.

Metų ikona pripažinta aktorė Nicole Kidman, geriausios atlikėjos titulas atiteko Beyonce sesei - dainininkei Solange Knowles, o metų dizainere paskelbta mados namų "Dior" kūrybos vadovė Maria Grazia Chiuri.

Apdovanojimuose dalyvavusių garsenybių būryje stilingais apdarais ir kerinčiomis šypsenomis išsiskyrė sesutės manekenės Bella ir Gigi Hadid. Visgi tą vakarą sužibėti ryškiau teko garbė tik vienai. Metų superžvaigždės apdovanojimas atiteko vyresnėlei Gigi Hadid.

Reuters/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

Gigi Hadid žvaigždei įsižiebti prireikė tik 3 metų. Nuo 2014 m., kai žengė podiumu Niujorko mados savaitėje, ji ne tik tapo vienu geidžiamiausių modelių, bet ir ėmėsi itin sėkmingų bendradarbiavimų. Šiandien Gigi tęsia bendras kolekcijas su mados namais "Tommy Hilfiger", o kartu su kosmetikos gigante "Maybelline New York" išleido vardinę makiažo liniją. Taip pat G. Hadid yra papuošusi daugiau žurnalų viršelių nei kitos garsenybės, ji nuolat dalijasi įkvepiančiomis istorijomis, skatina merginas kovoti už savo svajones ir laimę.

AFP/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis