Šio sezono must have – ryškių ir stilingų parkų tendencija

Artėjant šalčiausiam metų laikui drabužių parduotuvės siūlo įvairiausių modelių striukes, tad labai sunku apsispręsti, kokio stiliaus kasdienį drabužį pasirinkti. Šį sezoną žinomi dizaineriai siūlo ne tik puošnius klasikinius paltus, bet ir laisvalaikio stiliaus pūkines striukes. Ryškiaspalvės, dygsniuotos, trumpos pūkinės arba ilgos sportinės – šią žiemą patinkančią striukę sau tikrai išsirinksi.

Ryškus akcentas

Sulaukus žvarbaus rudens, merginos skuba pakeisti savo ryškiaspalvį spintos turinį ir prisitaikyti prie tamsių bei neutralių spalvų sezono. Kaip tokiu metų laiku nepasiduoti melancholiškoms nuotaikoms ir išsiskirti iš minios savo žaismingu ryškumu? Nusipirk spalvotą parką! Toks drabužis kaipmat pagyvins tavo spintą ir bus tinkamas nešioti rudens, žiemos bei ankstyvo pavasario metu. Nepasiduok niūrioms spalvoms, išdrįsk sužybėti! Švytėk ne tik savo balta šypsena, bet ir neoninės spalvos striuke, kuri, garantuojame, nepaliks abejingų.


Nuotr. Vytautas Dranginis. Modelis Indrė Kavaliauskaitė.
Striukė Altitude8848, batai Timberland.

Neperšlampama striukė tai ne tik puikus stiliaus akcentas, bet ir geras kompanionas lauke siaučiant žvarbiems vėjams ar ištisai lyjant. Nepamiršk, kad pūkinis gaubtuvas prie striukės šio sezono must have. Parką derink prie siaurėjančių džinsų, kerzinio stiliaus aulinukų arba šiltų aulinukų su kailiuku.


Šiltas prisilietimas

Trumpa pūkinė striukė – vienas iš universaliausių ir patogiausių šaltojo sezono atributų. Tokie viršutinių drabužių modeliai atrodo ne tik jaunatviškai ir madingai, bet ir tinka daugeliui figūrų. Be to, jie ypač patogūs važiuojant į mokyklą ar universitetą, nesitepa. Šios striukės – tinkamiausias variantas žvarbioms rudens dienoms ir lietingiems lapkričio vakarams, mat specialia technologija pasiūtos striukės nėra pralaidžios lietui ar vėjas. Jei vėlyvą rudenį paliksi skėtį namie – jokia problema. Darbą net pėsčiomis pasieksi sausutėlė!

Kaip jas derinti? Jeigu esi laisvalaikio stiliaus šalininkė – rinkis siaurus džinsus arba medvilninės medžiagos kelnes, kurios yra ypač madingos šį sezoną. Nepamiršk, kad tokias striukes gali nešioti ir su klasikinio stiliaus drabužiais – svarbiausia tinkamai suderinti detales ir avalynę.


Pastelinių spalvų lengvumas

Švelnių ir moteriškų spalvų mėgėjoms šaltuoju sezono metu siūlome rinktis šviesių spalvų striukes. Tokie viršutiniai drabužiai puikiai tiks merginoms, kurios nenori atsisveikinti su šiltojo sezono spalvų palete ir siekia atsisakyti tamsių rudens madų. Šiltos, lengvos, patogios, nesiglamžančios, saugo nuo sniego, lietaus, žvarbaus vėjo, drėgmės ir šalčio – būtent dėl šių priežasčių tapo populiarios dygsniuotos striukės. Nors anksčiau bijojome šviesių spalvų viršutinių drabužių dėl jų greito išsitepimo, naujausios technologjios maksimaliai apsaugo striukes nuo išorės poveikių, be to, jas lengva plauti, nes dėmės neįsigeria į medžiagas.


Nuotr. Vytautas Dranginis. Modelis Margarita Čiuplytė.
Striukė The North Face.

Kokią spalvą pasirinkti? Tarp populiariausių išlieka balta, kūno, švelniai rožinė ar mėlyna spalva. Tokios striukės puikiai dera prie šviesių, kailiu dekoruotų Timberland ir kitų minkšto stiliaus lygiapadžių batų.
 Neišsigąsk plonesnių aukštos kokybės striukų modelių, pasiūtų pagal specialią technologiją tam, kad būtų kuo lengvesnė ir sukurtų maksimalų komforto jausmą. Šiluma storiausiems pūkiniams paltams nesusileidžiančios Helly Hansen ar The North Face prekės ženklų striukės klijuotomis siūlėmis garantuoja, kad net ir žvarbiausią dieną nesušalsi.


Jaukumo įsikūnijimas

Paskutiniais metais į mados gretas sugrįžo sportinių striukių tendencijos. Šį drabužį renkasi ne tik žinomos pramogų pasaulio žvaigždės, bet ir kiekviena mergina, mėgstanti patogumą ir stilių vienoje vietoje. Praėjusį žiemos sezoną buvo itin mėgstamos įvairiais augaliniais ir gyvūnų motyvais dekoruotos striukės. Šiais metais vyrauja kitokios mados – vietoje trumpo ir klubų nedengiančio modelio, dabar madingas išilgintas, sportinio stiliaus striukės–palto tandemas.


Nuotr. Vytautas Dranginis. Modelis Monika Linkytė.
Striukė O'neill, batai Timberland.

Atlikėja Monika Linkytė šį rudenį renkasi pūkinę striukę – nepakeičiamą atėjus šalčiams. Tiesa, klasikiniam, šventiškesniam įvaizdžiui sukurti jos spintoje kabo ir neutralių spalvų klasikinis paltas: Man dažnu atveju nėra svarbu, kokio prekinio ženklo drabužius dėviu, nes kartais
parduotuvės gali džiugiai nustebinti. Svarbu kiekvieną kartą einant apsipirkinėti žinoti, ko ieškai. Labai stengiuosi visada atkreipti dėmesį tiek į kokybę, tiek į stilių. Esu įsitikinusi, jog geriau turėti mažiau, bet
kokybiškų ir ilgaamžių daiktų. Jei tik yra galimybė, renkuosi atsakingą gamybą propaguojančių kompanijų gaminius. Žinoma, man svarbu ne tik kad atrodyčiau gerai, bet jausčiausi patogiai.


Kaip derinti pūkines striukes prie likusios aprangos? Prailginti modeliai idealiai tiks prie laisvalaikio kelnių, sportinių batų arba itin siaurų džinsų bei grubaus pado tamsios avalynės su sagtimis, grandinėlėmis ar kailiu. Jeigu pasirinkai blankesnės spalvos striukę, sužybėk ryškesne avalyne ar kepuraite. Nebijok žaismingumo!

Nuotr. Vytautas Dranginis. Modelis Eglė Graževičiūtė.
Striukė Helly Hansen, batai Helly Hansen.

Rinkis stilingą ir patogų laisvalaikį, kurį siūlo patys garsiausi prekės ženklai, tokie kaip: Helly Hansen, The North Face, Altitude8848, ir kt. Visas šių prekės ženklų gėrybes rasi SPORTLAND parduotuvėse, kuriose konsultantai mielai suteiks išsamią informaciją apie išsirinktą striukę ar parką. Ruduo gali būti žaismingas!

Užsakymo nr.: PT_76101407

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis