Atlikėja Paula išbandė save naujame amplua: „Tai – viena linksmiausių mano fotosesijų“

Naujus mokslo metus pramogų pasaulio kometa vadinama Paula pradėjo ne tik triumfuodama „Lietuvos balso“ atrankose praėjusį sekmadienį, bet ir išbandydama modelio darbą – ji tapo mokyklinių uniformų gamintojo „8ToGo“ veidu. Fotosesija kaip mat tapo viena Paulos mėgstamiausių, nes modeliais tapusieji moksleiviai galėjo daryti ką panorėję, kol juos tyliai fiksavo fotografas Dainius Ščiuka.

Šių metų „Eurovizijos“ nacionalinėse atrankose išgarsėjusi atlikėja Paula, neslepia, jog dirbdama kartu su savo bendraamžiais – puikiai praleido laiką. Mergina tikina, kad ši fotosesija labai išsiskyrė iš kitų, kuriose yra tekę dalyvauti. „Mokykloje, kurioje mokausi, uniforma yra privaloma ir aš, kaip ir daugelis moksleivių, anksčiau buvau nusiteikusi priešiškai. Tik bėgant metams prie jos pripratau, o dabar jau ir pati pasirinkau „8ToGo“ švarką. Tačiau geriausiai „prisijaukinti“ uniformą man tikrai padėjo ši fotosesija, nes ji – viena linksmiausių, kokiose teko dalyvauti“, - atviravo Paula.

Atlikėja atskleidė, kad išvydusi rezultatą, liko sužavėta: „Nuotraukos – nuostabios, jos puikiai perteikia tą paauglišką mąstyseną – esame jauni, laisvi, nepriklausomi, darome ką norime ir mums dar viskas prieš akis.“

„Mokyklinės uniformos yra apipintos mitais, kad jos varžo mokinių stilių, judėjimą, asmenybę. Prieš dvidešimt metų taip ir jautėmės, tačiau šiandien tai – netiesa, nes šiuolaikinės uniformos yra labai patogios, leidžiančios iš mokyklos į namus grįžti nors ir su riedlente. Be to, tai lengvai pritaikomi drabužiai, kurie gali atrodyti vis kitaip, eksperimentuojant su įvairiausiais aksesuarais. Būtent tai kas kartą ir siekiame atspindėti savo fotosesijomis, ne išimtis ir šis kartais, kai suteikėme moksleiviams absoliučią laisvę šėlti angare, o mes jų linksmybes įamžinome“, - apie idėją kalbėjo „8ToGo“ vadovas Donatas Puodžiukynas.

Jaunuosius fotosesijos modelius pradžiugino ne tik darbas su garsia atlikėja Paula, fotografu Dainiumi Ščiuka, bet ir stilistu bei kūrybinio dueto „ŠaŠa“ įkūrėju Joringiu Šatu.

„Manau, kad uniforma yra būtina ir mokykla – ne madų demonstravimo vieta. Džiaugiuosi, kad mokyklinė apranga vejasi ir naujausias tendencijas, o jų praktiškumas gali ne tik išlaisvinti, bet ir padėti atsiskleisti moksleivių originalumui. Norintiems išsiskirti moksleiviams aš patarčiau rinktis jiems prie širdies labiausiai tinkančius aksesuarus – įdomias kuprines ar rankines, sportinius batelius, po pamokų ant galvos užsimaukšlinti kepurę arba, kaip šiuo atveju, derinti, atrodo, nesuderinamus dalykus – sijoną ir kelnes.“, - kalbėjo stilistas J. Šatas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis