Šiuos drabužius neseniai vadinome beskonybe: Kylie Jenner grąžino stilių, kurį buvai pamiršusi (FOTO)

Dar ne taip ir seniai šio stiliaus drabužius vadinome beskonybe. Rodos, taip rengtis gali tik kiniečių restoranuose dirbančios padavėjos. Bet azijietiški motyvai grįžta!

Pirmoji įsispraudusi į rytietiško stiliaus suknelę pasirodė soc. tinklų žvaigždė Kylie Jenner. "Instagram" paskyroje ji pasidalijo asmenuke, kurioje tamsiaplaukė gražuolė vilki mėlyną azijietiškais ornamentais siuvinėtą suknelę.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 22, 2017 at 1:16pm PDT

Oriental stilius buvo labai populiarus 10-ojo dešimtmečio pabaigoje. Tuomet visos garsiausios aktorės ir atlikėjos vilkėjo rytietiškos tematikos drabužėlius: Beyonce, Christina Aguilera, Nicole Kidman, Jennifer Aniston ir kitos.

Vėliau stiliaus ikonos dar karts nuo karto raudonuoju kilimu žengdavo pasipuošusios rytietiškai. Oriental atgimė 2011 m., kai buvo pristatyta mados namų "Louis Vuitton" pavasario ir vasaros kolekcija, įkvėpta egzotiškųjų Rytų.

Atrodo, kad šiandien Azijos motyvai vėl grįžta. Dar šįmet vienas must have sezono drabužių buvo rytietiškais siuvinėjimais puoštas bomberis. Dabar oriental drabužiai kur kas modernesni nei anksčiau. Jais drąsiai pagyvink kasdienę aprangą: šilkinį chalatėlį derink prie sportinių marškinėlių ir džinsų, siuvinėtą suknelę prie kedų, o prie rudeniško palto pritaikyk gėlėtą rankinę ar batelius.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis