Nauja kelnių tendencija privers aiktelėti: jas ką tik liepė pamiršti, o dabar vėl grąžina!

Šį pavasarį ir vasarą mada ragino kelnes trumpinti, ypač džinsus. Ir ne šiaip paraitoti galus, o negailestingai nurėžti. Dar geriau, jei džinsų priekyje galai nukirpti trumpiau, o nugaroje palikti kiek ilgesni. Bet... ir vėl viskas verčiasi aukštyn kojom, dabar madingos superilgos kelnės.

Prie "it" merginų trijulės, Kendall Jenner, Bellos ir Gigi Hadid, šį kartą prisijungė ketvirtoji narė - modelis Hailey Baldwin. Visos kone tą pačią dieną į gatvę žengė mūvėdamos itin panašias kelnes. Spalvos ir audiniai skirtingi, tačiau siluetas iš esmės tas pats.

Pirmoji vadinamąsias flared kelnes pademonstravo Gigi Hadid, susižavėjimo kupinų žvilgsnių ji sulaukė dar birželio pabaigoje. Niujorke mergina pasirodė vilkėdama žvilgų rausvą ansamblį itin aptemptomis kelnėmis. Jų aukštintas liemuo ir ilgos platėjančios klešnės išryškino manekenės figūrą, o kojas timptelėjo bemaž 20 cm! Žinoma, čia prisidėjo ir platforminiai aukštakulniai.

Vida Press nuotr.

Vėliau Gigi dar ne kartą rinkosi flared silueto kelnes ir džinsus, tiesa, prie jų avėjo jau ne aukštakulnius, o plokščiapadžius. Prie tokio tipo kelnių manekenė derino paprastus trikotažinius marškinėlius ir griežtos formos mini rankines.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Kitos populiariosios šutvės gražuolės flared kelnes irgi mūvi prie plokščiapadžių, dažniausiai sportinių batelių. Vietoje standartinės palaidinės renkasi trumpintą. Jaudintis dėl pilvukų joms nereikia, tačiau trumpintą palaidinę ar braletę prie šių kelnių galime vilkėti kiekviena. Juk toks derinys paremtas viena gudrybe - pūpsantį pilvuką paslepia aukštintas kelnių liemuo.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Neprašausi įsigijusi ne tik platėjančias kelnes, džinsus, bet ir kombinezoną. Pastarasis vasarai itin tinka: lengvas, plazdantis ir gaivinantis kūną. Jei nori suspindėti vakarėlyje, rinkis prabangiau atrodantį variantą - aksominį kombinezoną ir dailius platforminius aukštakulnius. Šie vizualiai ilgins kojas ir suteiks tavo laikysenai grakštumo.

Vida Press nuotr.

A post shared by @style_without_word on Jan 31, 2017 at 5:25am PST


A post shared by Olga Scherbich (@oscherbich.style) on Jul 23, 2017 at 11:46am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis