8 klausimai makiažo meistrei Deimantei Kazėnaitei

Makiažo meistrė Deimantė Kazėnaitė (26) – veikli ir populiari mergina. Dažniausiai dienas ji leidžia fotosesijose gražindama modelius ir garsenybes, o, kai nedirba, filmuoja makiažo pamokų vaizdelius, keliauja, sportuoja ir, žinoma, skiria laiką meilei.

Priemonės, be kurių neįsivaizduoji savo kasdienybės...

Antakių pieštukas, mineralinė pudra arba įdegio serumas ir kontūravimo priemonės.

Ką darai, kai reikia greitai atgauti jėgas?

Pirmiausia – išsimiegu. Tada pabūnu viena, atsiriboju nuo aplinkinių, kuriems skiriu energiją. Labai padeda ir specialūs tempimo pratimai: jie atpalaiduoja, man tai – meditacija. O kartais gera tiesiog pažiūrėti įdomų, prablaškantį serialą.

Kokią knygą dabar skaitai?

Gary Chapmano „Penkios meilės kalbos“. Bandau perprasti savo ir antrosios pusės meilės kalbas. Labai įdomi ir naudinga knyga, ją patarčiau perskaityti visiems.

Kokioje šalyje, be Lietuvos, norėtum gyventi?

Per metus keliauju 2–5 kartus, tačiau vis dar nežinau, kur būtent galėčiau apsigyventi ilgesniam laikui. Svajoju ateityje turėti antrus namus – vietą, kur galėčiau praleisti tuos mėnesius, kai Lietuvoje būna labai šalta. Ja galėtų tapti man didžiulį įspūdį palikęs Tulumo miestas Meksikoje. Ten nuostabi atmosfera! Dar vilioja JAV, bet pirmiausia turiu joje nemažai pakeliauti, kad suprasčiau, ar galiu toje šalyje įsikurti ilgam.

Monaco on the hand 👐🏻✔️ @gediminas_zilinskas

A post shared by Deimante (@deimantekazenaite) on Oct 11, 2016 at 8:59am PDT

Kas tikrai atsiras tavo spintoje šią vasarą?

Ryški arba pastelinė rankinė, įsispiriami bateliai ir korsetą primenantis diržas, skirtas nešioti kartu su suknelėmis.

Kokios merginos ir moterys tave labiausiai įkvepia?

Drąsios, kūrybingos, savimi pasitikinčios ir veiklios. Dar įkvepia geras stiliaus suvokimas, ši moterų savybė mane labai žavi.

Ar turi pagrindinę savo gyvenimo tiesą, kuria visada vadovaujiesi?

Labiausiai vadovaujuosi savo pačios vertybėmis. Man svarbu būti sąžiningai sau ir kitiems, negalėčiau gyventi apgaulėje. Svarbu būti atsipalaidavusiai, eiti iškelta galva, nes žinau, kad nieko nenuskriaudžiau, niekam pikto nelinkėjau ir nepadariau. Taip pat negyvenu kitų gyvenimo, nepavydžiu kitiems, priešingai, moku dėl kitų pasidžiaugti. Vertinu bendradarbiavimą, pagalbą, o meilė ir pasitikėjimas man – santykių pagrindas.

💄✔️

A post shared by Deimante (@deimantekazenaite) on Mar 25, 2017 at 10:40am PDT

Ką šiandien pasakytum 16-metei sau?

Palinkėčiau sau daugiau ryžto ir pasitikėjimo savimi visose srityse. Nebijoti vidinio balso: jis parodys, ką tikrai noriu veikti gyvenime. Paskatinčiau daugiau domėtis psichologija, emocijų raiška, išbandyti skirtingas veiklas. Duočiau keletą santykių patarimų, kad nusivilti tektų kuo mažiau. Išmokyčiau sakyti „ne“, atsisakyti nereikšmingų dalykų ir pasiūlyčiau nešvaistyti laiko negatyviems žmonėms.

Last night preparation for #nyx #makeupclass 👯 @vikmichailova 💋💋

A post shared by Deimante (@deimantekazenaite) on Sep 25, 2016 at 6:56am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis