„Snapchat“ galas? Kita populiari mobili platforma glemžiasi pozicijas (APKLAUSA)

Šiuolaikinių technologijų mylėtojų gretose gana dažnai šnekamasi apie vienos populiariausių jaunimo mobiliųjų programėlių „Snapchat“ gyvavimo pabaigą. Priežastis - vis labiau Snapchat ypatybes perimantis Instagramo tinklas, kuris paskelbė dar keletą naujovių.

Šios naujovės visiškai sutapatins Instagram su Snapchat! Be to, Instagramas turi kur kas didesnę vartotojų armiją nei Snapchat, todėl tikėtina, jog pastarojo vartotojai greitu metu Instagrame ras viską, ką rasdavo Snapchate.

Instagramo kūrėjai ne per seniausiai pristatė Instagram stories, kurios tapo populiarios visame pasaulyje. Šiuo metu šios mobilios platformos kūrėjai žada dar daugiau įvairenybių bei įdomybių. Instagramas pristatys naujuosius sticker selfie, kurie leis nusifotografuoti taip, lyg rankose laikytum populiariąją fotografavimosi lazdelę. Taip galėsi parodyti ne tik puikų makiažą, bet ir stilingiausią drabužių outfitą!

Pagrindinė naujoji Instagramo ypatybė, konkuruojanti su Snapchatu - originalieji lipdukai, kurie leis prie savo įkeltos nuotraukos pridėti įvairiausius logotipus, emoji paveikslėlius, šalių vėliavas, animacinius personažus ir t.t. Vadinasi, Instagramo nuotraukos toli gražu neapsiribos nuostabiai filtrais - nuo šiol paskyros bus kur kas linksmesnės bei gyvesnės!

Na, nieko čia nepridursi - Instagramo tinklas tobulėja su kiekviena diena, o mobiliosios platformos kūrėjai žada dar daugiau įdomybių ateityje. Ar Snapchatui iš tiesų yra iškilusi reali grėsmė? Daugelis pastarojo naudotojų teigia, jog kiekviena internetinė platforma - tiek Facebook, tiek Instagram, tiek Snapchat turi individulių ypatybių, kurios yra patrauklios vartotojams. Tad lyginti Snapchat su Instagram negalima. Kita vertus, jei Instagram ir toliau pristatys vis naujesnes, Snapchatui analogiškas specifikas, o Snapchato kūrėjai snaus, likimas gali būti negailestingas.

O tu ar lauki naujųjų Instagramo ypatybių?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis