Populiariausia susipažinimo programėlė tik išrinktiesiems: per gerai, jog būtų tiesa (N - 18) (APKLAUSA)

Pasirodo, jog visame pasaulyje populiari susipažinimo programėlė „Tinder“ turi du veidus. Apie antrojo egzistavimą mes net nenutuokėme, kol nepasidomėjome tik išrintiesiems skirta Tinder Select mobilia programėle.

Jei bent kartą teko naudotis šia mobilia aplikacija, tikriausiai žinai, jog išvysti į mylimiuosius siūlomų kandidatų - įžymybių beveik neįmanoma. Kur slepiasi žvaigždūnai, nejaugi visi iki vieno turi poras? Paslapties šydas atskleistas - pasirodo, jog garsūs žmonės naudojasi privilegijuota Tinder Select programėle. Kas žino, galbūt savo savo užsimezgusios meilės šaknis slepia ir viena garsiausių jaunimo porų - manekenė Gigi Hadid ir atlikėjas Zaynas Malikas?

Gigi Hadid ir Zaynas Malikas
Gigi Hadid ir Zaynas Malikas
Vida Press

Remiantis neįvardintu šaltiniu, ne bet kas gali ieškoti poros šia programėlė, o leidimą naudotis ja gauna tik išskirtiniai asmenys. Tai - garsūs atlikėjai, modeliai, aktoriai, laidų vedėjai ar kitos visuomenėje garsios asmenybės. Šios socialinės platformos naudotojų skaičius limituotas, todėl džiūgauja tie, kurie pirmieji gauna pakvietimus naudotis išskirtiniu Tinder. Anot šią programėlę išbandžiusiųjų, Tinder Select programėlės dizainas kardinaliai skiriasi nuo įprastinės versijos ir yra kur kas subtilesnis bei šiuolaikiškesnis.

Ar mūsų šalyje taip pat egzistuoja ši programėlė, pasakyti sudėtinga. Viena aišku, jog tiek mūsų šalyje, tiek užsienyje, įžymybės retai kada į poras renkasi žmones, kurie nėra žinomi. Yra vos keli atvejai, kuomet įžymybės įsimyli savo gerbėjus ar susipažįsta su simpatija kavinėje. Žvaigždės dažniausiai renkasi poras iš sau artimo įžymybių rrato, o jei nepavyksta susipažinti realybėje, ko gero, pasinaudoja ypatingojo Tinder paslaugomis.

Ar norėtum pažaisti žaidimą tinka - netinka, jei gautum leidimą naudotis šia programėle? Daugeliui iš mūsų tai būtų didžiausia svajonė - kas ten žino, gal interneto platybėse aptiktume tokius dievukus kaip Shawną Mendesą ar Edą Sheeraną. Duokite kas nors šansą, please!

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis