HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (02 18 - 02 19)

Savaitgalis - puiki proga ne tik pailsėti, bet ir nuveikti kažką įdomaus. Ką žvaigždės tau lems šį savaitgalį?

Avinas. Šeštadienį žvaigždės tau pataria bet kokiuose reikaluose nesekti kažkieno pavyzdžiu, o eiti savo keliu. Žinoma, tai nėra lengva, tačiau ši diena lenks tave į savarankiškumą, savo kelio ir savojo aš paieškas. Tai nereiškia, kad reikia supriešinti save ir visus kitus, bet jei nori kažko pasiekti, reikia ieškoti to, kas tavo, nebūti tokiam kaip visi.

Jautis. Sekmadienis palankus nestandartiniams sprendimams ir ryžtingiems, bet apgalvotiems veiksmams. Nors disciplinos požiūriu ši diena ne pati geriausia, bet rezultatai gali būti labai puikūs. Svarbiausia – nespausti aplinkinių, jiems neįkyrėti, palikti jiems pasirinkimo laisvę.

Dvyniai. Savaitgalį bet kokiuose reikaluose Dvyniams sunkiai seksis atskirti svarbų nuo nesvarbaus. Gali teikti perdėtą reikšmę antraeiliams klausimams, o tuo pačiu pamiršti savi pagrindines pareigas. Didžiąją dienos dalį skirsi tiems reikalams, kurie tiesiog pasisuks ar bent kažkuo sudomins. Jei neturi skubi darbų, kurie nukentėtų nuo tokio neorganizuotumo, diena gali būti netgi gana produktyvi.

Vėžys. Savaitgalį žvaigždės pataria atsidėti kūrybiniam skrydžiui. Pakaks tik panorėti, ir rasi netradicinį sprendimą, sukursi kažką gražaus, ypatingo. Tiesa, šiandien gali susidurti su aplinkinių nesupratingumu, o tai gali ilgam ir stipriai išmušti iš vėžių. Vertėtų sutelkti ir nukreipti energiją saviems reikalams, į juos nepainiojant aplinkinių.

Liūtas. Savaitgalį erzins visi, kas pasipainios tavo kelyje. Gali atrodyti, kad aplinkiniai tyčia elgiasi taip, kad išvestų tave iš pusiausvyros. Na o žvaigždės sako, kad susierzinimo priežasties reikia ieškoti savyje, o ne aplinkoje. Rask laiko atsipalaiduoti, pabūti ramiai su savimi, atsakymai ateis patys.

Mergelė. Savaitgalį tau geriausiai seksis statyti oro pilis. Jos visgi turės pamatus ir gal netgi kažkada virs realiomis. Šiandien žvaigždės apdovanos tave lakia fantazija, todėl trykši kūrybingomis mintimis, sumanymais, projektais... Žinoma, laikui bėgant dalis idėjų nubyrės, bet dalis tikrai turi pagrindo būti sėkmingai realizuotos.

Svarstyklės. Savaitgalį turi visus šansus pažvelgti toli už horizonto – žvaigždės tau šiandien su kaupu atseikės toliaregiškumo. Tai gali būti su mokslais, su darbais susijusios idėjos, sumanymai, o gal sutiksi žmogų, kurio nestandartinis mąstymas neturi ribų, tad jis tave įkvėps. Šiandien labai svarbu būti atviram naujovėms, drąsiems veiksmams. Kas tiki ateitimi, visus paliks toli toli.

Skorpionas. Savaitgalis – tinkama diena nestandartiniams sprendimams ir ryžtingiems, bet apgalvotiems veiksmams. Rezultatai gali būti labai produktyvūs. Svarbiausia – nespausti aplinkinių, palikti jiems pasirinkimo laisvę. Šiandien žvaigždės netoleruos apribojimų, taip pat ir meilės srityje.

Šaulys. Savaitgalį bus daug progų nuveikti ką nors naudingo ne tik sau, bet ir kitiems. Tiesa, jei sugebėsi paaiškinti aplinkiniams savo naujų sumanymų naudą. Žvaigždės žada, kad savaitgalį tavo intelektualinis potencialas pasieks maksimumą, tik bendravimas su aplinkiniais gali kelti sunkumų, taigi svarbu kantrybė ir diplomatija.

Ožiaragis. Ožiaragių ženklo atstovių laukia karštas savaitgalis. Tavyje degs labai karšta ugnis ir tau patariama ja pasinaudoti siekiant savo tikslų. Nusipirk seniai patikusį drabužį ir kokiame nors savaitgalio vakarėlyje ar kitame renginyje išdidžiai pademonstruok, kaip jis tau tinka. Imkis iniciatyvos ir naujam gyvenimui prikelk kokį merdėjantį projektą.

Vandenis. Vandenio ženklo atstovėms šį savaitgalį gali pasirodyti, kad viskas vyksta pernelyg sparčiai. Nepamiršk, kad tau nebūtina nerti į patį įvykių sūkurį – ramiausiai gali likti nuošalyje ir veikti kaip esi įpratusi, metodiškai. Suteik sau laiko surinkti faktus, kurių tau reikia prieš priimant svarbų sprendimą ar paruošiant puolimo strategiją.

Žuvys. Savaitgalį bus daug progų nuveikti ką nors naudingo ne tik sau, bet ir kitiems. Tiesa, jei sugebėsi paaiškinti aplinkiniams savo naujų sumanymų naudą. Žvaigždės žada, kad savaitgalį tavo intelektualinis potencialas pasieks maksimumą, tik bendravimas su aplinkiniais gali kelti sunkumų, taigi svarbu kantrybė ir diplomatija.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis