5 ženklai, jog jis tave išdavinėja

Tos, kurios kadaise buvo išduotos, žino, kokį skausmą tai sukelia. Tam, kad išvengtum šios labai nemalonios santykių baigties, užbėk įvykiams už akių, kad vėliau netektų dar daugiau kankintis. Neištikimybę žymintys ženklai yra:

1. Jis dažniau išeina iš namų

Jeigu jis vis dažniau išeina susitikti „su draugais“ ar turi kažką suplanavęs su šeima, tai gali būti įspėjamasis ženklas, kad jis iš tikrųjų su kažkuo susitikinėja. Nepaversk savo gyvenimo vaikino sekimu, tačiau atidžiau stebėk, kaip elgiasi vaikinas.

2. Jis gerokai daugiau naudojasi savo telefonu

Jeigu jis netikėtai pradeda vis dažniau rašinėti tekstines žinutes, tačiau kol atsako į tavąsias, praeina visa amžinybė… tai taip pat gali byloti, kad jis tave apgaudinėja. Žinoma, tai nereiškia, kad jis tikrai tave apgaudinėja. Galbūt jis paprasčiausiai turėjo svarbų pokalbį.

3. Jis vengia su tavimi artumo

Jeigu pastebi, kad tavo vaikinas staiga nei iš šio nei iš to ėmė vengti intymumo (arba visiškai nutraukė jį), tai yra labai rimtas ženklas. Kaip žinia, fizinis ryšys vaikinams neretai yra net svarbesnis nei dvasinis, todėl jei vaikinas nebenori su tavimi mylėtis ar bučiuotis, laikyk tai itin svarbiu ženklu.

4. Jis yra savanaudis

Jeigu tavo antroji pusė nuolaidžiauja savo silpnybėms ir save stato aukščiau visko, o su tavimi niekada nesileidžia į kompromisus, jis tikrai gali būti tas, kuris gali būti neištikimas. Neištikimybė savaime yra savanaudiškas veiksmas, todėl gerai apmąstyk, ar verta su vaikinu tęsti ryšį jam tave išdavus.

5. Jis pratrūksta tavo adresu

Jeigu tavo vaikinas pradeda su tavimi ginčytis, ypač jeigu dėl visiškai paprastų ir nereikšmingų dalykų, jis gali ieškoti preteksto tavęs atsikratyti ir judėti kažko kiti link... Jei tai kartojasi daugiau nei vieną kartą, taip pat laikyk tai svarbiu ženklu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis