6 santykių klaidos, kurių turėtum vengti 2017 m.

Jei praėjusiais metais darei šias santykių klaidas, laiminga tikrai nebuvai. Todėl kaip galėdama venk šių santykių klaidų!

Pasitark su draugais, kurie turi antrąsias puses. Jeigu nori sulaukti patarimo apie savo vaikiną, klausk savo draugų, kurie turi laimingus ir sveikus santykius. Tai tau suteiks daug daugiau naudingos informacijos nei keliavimas pas būrėją ar įvairių testų atlikimas merginoms skirtose žurnaluose.

Nepersekiok socialiniuose tinkluose. Kad ir kaip tai viliotų, tai gali tau atnešti vien skausmą. Kai mes ką nors nuolat sekame socialiniuose tinkluose, nepažįstame tikrojo žmogaus veido, nes socialinių tinklų paskyros gali būti sukurtos taip, kad pateiktų konkretų „paveikslą“.

Liaukis sukus sau galvą! Ar ne per daug laiko skiri užslėptos minties ieškojimui buvusių draugų tekstinėse žinutėse? Jei trokšti sukurti tvirtus, meile pagrįstus santykius, verčiau atsiduok tėkmei ir leisk likimui pačiam vadovauti. Bereikšmėmis mintimis tik apsunkini sau gyvenimą ir paverti save minčių įkaite.

Nepasikliauk žvaigždėmis. Kad ir koks būtų tavo Zodiako ženklas, tikrai neverta aklai pasikliauti žvaigždėmis aiškinantis, ar potencialus partneris tau tinka. Taip, pasiskaitinėti apie Zodiako ženklų suderinamumą pravartu, tačiau visiškai pasikliauti Zodiako ženklais kvailoka.

Neveidmainiauk. Laikykis to, ką kalbi. Tai paprasta. Būtų gerai nedalinti gyvenimiškų pamokymų ar patarimų apie santykius draugams ir tuo pat metu nepriimti „Netflix“ ar „Chill“ kvietimo iš to niekšo vaikino, kurį sutikai praėjusią vasarą.

Liaukis galvojusi apie tai, kaip sutiksi savo mylimą žmogų. Jei nuolat svarstysi, kada ir kokiomis aplinybėmis JĮ turėtum sutikti, nebūsi laiminga. Verčiau atsipalaiduok ir mėgaukis gyvenimu - jei tau lemta, sutiksi jį galbūt net rytoj. O jei ne, ilgeliau palaukusi kada nors tikrai džiaugsiesi pilnavertiškais santykiais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis