5 merginų flirtavimo būdai, kurių vaikinai netoleruoja

Mes manome, jog tokiu flirtavimu pritrauksime simpatijos dėmesį, o jie nuo tokio flirto bėga neatsisukdami. Iš ko galime pasimokyti ir daugiau niekuomet taip neflirtuoti?

Labai didelis plepumas. Kartais, norėdamos pasirodyti įdomios pašnekovės, merginos persistengia ir tampa tikra kalbėjimo mašina. O veltui, mat vaikinams patinka merginos, kurios turi ką pasakyti. Tačiau laiku ir vietoje! Todėl pasimatymo metu berdama žirnius tikrai nebūsi ta, kuri sužavės vaikiną.


Banalus flirtas. Merginos dažnai naudoja tokias flirto gudrybes, kurios yra kiek pasenusios. Dar blogiau, jei merginos flirto gudrybių prisiskaito internete. Aklai jomis nesivadovauk - bendravimo su vaikinu metu gali išbandyti vos keletą gudrybių, tačiau kai naudoji jas visas... tuomet nuoširdus bendravimas virsta akivaizdžiu vaikino užkariavimu.


Sukelta drama. Dramos, konfliktai, pavydo ir pykčio priepuoliai - jei manai, jog tai privers vaikiną atkreipti dėmesį, neklysti. Tačiau tik iš neigiamos pusės. Vaikinai stengiasi vengti įvairiausių nesutarimų ir kritiškai žiūri į tas, kurios nuolat kelia konfliktus.


Pasipūtimas. Žinai, kas blogiau už persistengimą? O gi abejingumas. Jeigu vaikinas parodo tau dėmesį, o tu apsimeti išpuikusia dama, nieko gero nesitikėk. Riterių laikai seniai baigėsi, vaikinai šiandien tikisi, kad į malonų jų dėmesį bus atsakyta bent jau šypsena. Nesakome, kad turi save nuvertinti ir eiti į kovą dėl vaikinų. Tiesiog stenkis su visais elgtis mandagiai ir maloniai - nustebsi, kiek daug naudos tai atneš!


Visiškas atsiskleidimas. Merginos daro didelę klaidą galvodamos, kad jei save kritikuos, vaikinai ims jas girti ir rodyti dėmesį. Niekuomet vaikinui pirmosiomis pažinties minutėmis neatskleisk didžiausių savo trūkumų. Gali būti, kad juos pastebi tik tu, kam primygtinai juos demonstruoti kitiems? Savimi pasitikinčios merginos sulaukia daug daugiau dėmesio nei verkšlentojos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis